Pages

Wednesday, August 8, 2012

Riang Ria Raya Giveaway


Assalamualaikum
 JOM join GA ni.. syeeda tolong promote je
kalau nak join Klik banner  kat bawah ni taw

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Cara-Cara Penyertaan:

  • WAJIB Follow blog YANA dan blog HASIFI SANI dan SYEEDA
  • Kena buat satu entry pasal GA ni..
  • Letak banner kat atas dekat entry korang dan linkkan balik ke blog Yana taw..
  • Dah siap buat entry, jangan lupa tinggalkan link korang kat ruangan komen Yana
  • Beralamat di Malaysia
  • Tarrikh Tutup: 15 Ogos 2012

Jom Join dan memeriahkan 
"RIANG RIA RAYA GIVEAWAY"
Oleh

Wasalam


1 comment:

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.