Pages

Friday, August 12, 2011

Kontest Menang Duit Raya

syeeda join

nak join??
TEKAN HEADER baru blog puanbee ni..


contest ni sehingga 25 Ogos..masih sempat sapa2 nak join tu..



Apa itu VCO? 
Pasti ramai yg dah umum mengenali produk Virgin Coconut Oil ni atau dlm bahasa melayunya dipanggil 
minyak kelapa dara.
vco capsules Apa Itu VCO   Virgin Coconut Oil

haa kalau yg tak taw sekarang ni VCO dah diteknologikan dalam bentuk softgel supaya senang kita nak makan..
  
korang tau tak apa khasiatnya VCO ni??
1-Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
2-Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak dan kering.
3-Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
4-Mencegah risiko penyakit jantung dan kadar kolesterol yang tinggi.
5-Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
6-Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
7-Memperbaiki pencernaan dan penerapan vitamin-vitamin.
8-Melindungi tubuh daripada kanser.
9-Menyusutkan jerawat dengan cepat.
10-Melancarkan kitaran haid dan menyeimbangkan hormon
11-Batuk dan selsema cepat hilang serta melegakan pernafasan.
12-Mengurangkan tidur berdengkur.
13-Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil.
14-Mengurangkan keadaan mudah lapar.
15-Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami isteri.
16-Memperbaiki kandungan asid dalam rahim.
17-Mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin.
18-Amat baik bagi mengatasi masalah MONOPOS bagi kaum wanita (memperlambatkan proses)
*Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst*
"ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan terutamanya untuk kulit. Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata dan strechmark bagi wanita hamil.."



harga??
**HOT MARKET**
Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules
60 Softgel Capsules / 500mg each
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)

Cara pengambilan?? KLIK SINI

Sesapa berminat bolehlah berurusan dgn PuanBee

Hanya tambah RM7 untuk semenanjung
Dan RM10 untuk sabah dan sarawak
untuk kos pos laju.
Pembelian 5 botol ke atas kos pos laju adalah percuma dan melayakkan anda menjadi agent.

1 comment:

Puanbee2 said...

salam ..terima kasih banyak join ye..gud luck!